Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2013, 15:49
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Trzymajcie mnie .
Dolha przyszedł jako wielka niewiadoma?
Chyba dla gimbazy!!!
Dolha wczesniej grał w Rapidzie Bukareszt. Nie w Bytovii Bytów. Miał też na swoim koncie występy w reprezentacji juniroskiej i seniorskiej Rumunii.
A Miśkiewicz to póki co nigdzie na poważnie nie grał.
Dzięki, FraMat! Nie miałem czasu się do tego odnieść, ale jak przeczytałem o "nieznanym" Dolsze (to się odmienia?) to mnie to trochę osłabiło. Zacznijmy od tego, że znał go Petrescu i jego współpracownicy. To nie był koleś którego menedżer nam sam podrzucił.

O Miśkiewiczu na dobrą sprawę nikt nic nie wie. Nie ma żadnych przesłanek żeby podważać decyzję trenera w kwestii obsady bramki. Wybaczcie, ale (względnie, jak na bramkarza) młody wiek oraz fakt, że wie jak pachną skarpetki w szatni Milanu to jednak trochę za mało.

des89 napisał(a):Wyświetl post
Pareiko na bramkę!! Dobrze bronił nawet obronił karnego w PP, niech gra i robi swoje. Genkova z Boguskim bym dal do przodu, Genkov jako cofnięty napastnik skoro lubi wracać na obronę a Boguś lisem pola karnego i jest git sikor najlepiej niech wejdzie w 90+3
Nie wiem czy to miała być ironia, ale po prostu taką mamy kadrę. Mało komu się to podoba, ale udawanie że mamy jakieś głębokie rezerwy w postaci Bieszczada, Bruda czy Miśkiewicza to robienie sobie jaj z pogrzebu.
Naprawdę, w obecnej Wiśle łatwo się przebić, bylebyś tylko miał dwie nogi. Nie musisz nawet mieć sił na 90 minut.
Zmiany dla zmian? Bądźmy poważni...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.03.2013 o godz. 15:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując