Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2013, 11:59
borys napisał(a):Wyświetl post
Liga smieszna ale jesli przegramy, Ruch bedzie tracił do nas 1 pkt. Podbeskidzie 6 (i co najgorsze moga zlapac mocny wiatr w żagle).

Dlatego tylko wygrana!. Do cholery gramy na Reymonta, a taki Jaliens zarabia tyle co cała 1 jedenastka Podbeskidzia pewnie.
Dla mnie jeśli tu padnie remis lub co gorsza przegrana to kopacze, nie powinni dostać złotówki do końca sezonu, co nam grozi niech pisza do PZPN i spier... wszyscy.

Do czego to doszło prezes Podbeskidzia jadąc na Wisłe mówi, że nie zadowoli się niczym mniej jak wygraną. K.urwa Podbeskidzie na Reymnonta jedzie wygrywać!!!
To jest ten moment aby wstać z kolan, aby pokazać ambicje. To nie jest mecz o punkty to jest mecz o honor Wisły i lepiej aby piłkarze zdawali sobie z tego sprawe.

Gryść trawe, wsadzać głowe gdzie przeciwnik będzie bał sie włożyć noge, ma być walka o kazdy centymetr boiska bo teraz walczycie o nasz dom, który został już wielokrotnie przez was zbeszczeszczony. Zmyjcie choć cześciowo hańbe.

Jeszcze raz tylko wygrana!!! Już dawno nie miałem takiego stresu przed meczem.
Poczytaj o sprawie Jovanica. To nam grozi. Naprawdę sądzisz, że nie płacąc pozbędziemy się balastu wysokich kontraktów?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując