Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2013, 20:14
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Abstrahujac od tego ze program Pospieszalskiego jest tak obiektywny jak ruski komunista ( nie pisze na podstawie tego odcinka bo nie widzialem) to czy ty Pablo84 potrafisz samodzielnie argumentowac swoje poglady?

Kupujesz ich argumenty? Super, teraz wytlumacz mi dlaczego je kupujesz. Dlaczego uwazasz ze ich rozumowanie jest poprawne. Swoimi slowami.

P.S
Zachowujesz sie jak Drozd ktory tez tylko powtarza to co inni powiedza/napisza (wyjatkiem sa jego wynaturzenia o ekonomii), a mam wrazenie ze intelektualnie jestes od Drozda "nieco" bardziej zaawansowany. Nie marnuj tego idac na latwizne
Bobku Twój ukochany ZSRR wymordował kilkadziesiąt tysięcy naszych oficerów ledwo zaczęła się wojna. Z pogwałceniem wszystkich traktatów. Usiłował winą a tą zbrodnie oskarżyć Niemców. Kilka lat później przyłożył rękę do upadku Powstania Warszawskiego i śmierci 200 000 cywili. Mało tego tych Polaków którzy wojenną eksterminację przeżyli, a pragnęli wolnej Polski po wojnie torturował i mordował będąc nieludzki do tego stopnia że nawet po śmierci Polak dalej był wrogiem. Dlatego robiono wszystko żeby miejsca pochówku były nikomu nie znane. Takie są fakty.

Jeżeli ktoś znając je potrafi stwierdzić że ZSRR był lepszy, to komentarz uważam za zbyteczny.

Takich komunistycznych apologetów jest wielu, mało tego wydaje się bezmózgowcom że są oświeceni. Bobek mnie zarzuca, że po kimś powtarzam, a sam jedzie starą komuszą propagandą bez zażenowania . Biedny nie rozumie tylko że wychodzi na ruskiego pachołka, a może rozumie i jest mu z tym dobrze... Kto leminga zrozumie.

I na koniec, Bobuś, masz takie kompetencje do oceny czyjegokolwiek intelektu jak łapacz motyli do wymiany paska rozrządu. Więc lepiej nie próbuj bo ci palce poobrywa.
Hej Nasz TS !!