Spoko. Czasami robię podobne rzeczy także.... Zobaczymy co wykombinujesz. Sam jestem ciekaw.
Edit:
Tak się zastanawiam - jakby to 'zakminło' to przy okazji być może 'odetnie' się linki polityczne od tematów piłkarskich.
Dodatkowo jak jeszcze uzależnisz poziom wiarygodności URL od stażu na forum to 'Senior member' będzie mógł wkleić zdecydowanie więcej. Można tez skorzystać z metody 'faszystowskiej' - wszystkim 'Junioro Member' odciąć całkowicie możliwość wklejania linków spoza hostów 'wiarygodnych'.
Jak stworzysz dwa liczniki - jeden dzienny drugi ogólny to osłabisz możliwość obejścia zabezpieczenia przez nagły 'wysyp' linków jednego hosta.
Myślę że jest to dość skomplikowana sprawa w doborze progów no ale.... coś trzeba zrobić przydatnego dla wszystkich mając świadomość ze i tak chętni będą pisać czystym tekstem: gole_baby_pl/monika i promocja 'stron' będzie kwitła nadal.
Edit2:
Natomiast szczerze mówiąc, osobiście, nie rozumiem do końca funkcjonalności zmiany. Przecież da się 'wkleić' link na 'promocyjnych' zasadach.
www.sport.pl/sport/1,65025,13482523,Wisla_Krakow__Cezary_Wilk__Kazda_ wygrana_buduje_atmosfere.html
Edit3:
Z ciekawych 'bugów' jest jeszcze ten:
http://www.wp.pl Można klikać - efekt ciekawy. Tip: w Chrome ( u mnie Wersja 25.0.1364.97 m) kliknąć 'otwórz w nowej karcie' i spojrzeć na link...