rav napisał(a):

Masz na myśli gwiazdkowanie/kropkowanie adresu? I co, za każdym razem jak pojawi się taki nowy adres mam wpisać go do bazy? Zabawa w kotka i myszkę.
P.S. Ileż to gardłowania było o stronę SKWK, a jak zostało to odblokowane, to nikt się słowem nie odezwał
|
Może się sam dodawać, wystarczy adres hosta + licznik. Jeśli licznik przekroczy ileś tam to wtedy wyświetlać host przed linkiem i traktować jako 'wiarygodny' jeśli domena nie jest 'czajna' czy coś równei głupiego. Jeśli licznik jest zbyt niski wyświetlać link jak teraz. Do tego automatyczna cotygodniowa dekrementacja licznika i usuwanie tych adresów które mają ujemne wartości licznika. Jak dodasz do tego flagę by móc host zawsze czynić wiarygodny albo go banować to powinno jakoś tam działać przy statystycznie najpopularniejszych adresach. Czyli to wiarygodne co najczęściej umieszczamy na forum. Można nawet trzymać listę hostów ogólną i specyficzna dla danego tematu aby np. polityczny 'nie siał' na inne tematy.
No sam nie wiem. Teraz linki są monotematyczne i słabo się 'sprzedają'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA