Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2013, 13:41
Kocur napisał(a):Wyświetl post
1. Uważam że wprost przeciwnie - zachęca. Wchodzi taki gość, wrzuca linki do strony "golebaby.pl" we wszystkie tematy o piłce nożnej dajmy na to - kilka tysięcy ludzi wejdzie w to bo pomyśli że to link np. do strony 90minut.pl czy innej.
To nie chodzi o klikanie lub nie tylko o to, by w kodzie strony wislakrakow.com nie znajdował się tekst "golebaby.pl".

Dlatego:
3. To zróbmy że każdy link będzie nazywał się "Wisła" ale jak najedziesz myszą to będziesz widzieć zawartość czyli adres docelowy?
raczej też tak nie zrobię. Ale mam inne rozwiązanie.

2. Szczerze to otwierały mi się wszystkie linki jakie tylko znalazłem na TWSD
Problem dotyczył szczególnie shoutboksa.

Manson33 napisał(a):Wyświetl post
Stała promocja (...) bookmacherki przez gimbusową część użytkowników forum w shoutboksie
jakoś władzy nie razi ?
Osobiście rozmowy na shoutboksie oraz w jednym z przeznaczonych do tego tematów o kuponach, typach itp. mi nie przeszkadzają. Bukmacherka jest dla ludzi. Jak ze wszystkim, trzeba uważać, żeby nie przedawkować. Każdy ma swój rozum.

Stała promocja antysemityzmu (..)
Poproszę o przykłady i rozwiązania, co z tym robić.

Worcester napisał(a):Wyświetl post
A czy propagowanie na tym forum najbardziej krwawej w dziejach ludzkości ideologii - komunizmu, i pochodnego mu ścierwa jest zakazane/dozwolone?
Jak wyżej: przykłady i pomysły.

Grunt to ruch w interesie bo do tekstu MatMario jakoś władza się nie odniosła ?!
Kiedyś walczyłem z takimi urojeniami, teraz już się przyzwyczaiłem i nie polemizuję. Szkoda czasu.

Zapomniałem wspomnieć w poprzednim wpisie, że docelowo nie będzie to wyglądało tak jak w tym momencie.
Odpowiedz cytując