Kocur napisał(a):

|
1. Uważam że wprost przeciwnie - zachęca. Wchodzi taki gość, wrzuca linki do strony "golebaby.pl" we wszystkie tematy o piłce nożnej dajmy na to - kilka tysięcy ludzi wejdzie w to bo pomyśli że to link np. do strony 90minut.pl czy innej.
|
To nie chodzi o klikanie lub nie tylko o to, by w kodzie strony wislakrakow.com nie znajdował się tekst "golebaby.pl".
Dlatego:
Kocur napisał(a):

|
3. To zróbmy że każdy link będzie nazywał się "Wisła" ale jak najedziesz myszą to będziesz widzieć zawartość czyli adres docelowy?
|
raczej też tak nie zrobię. Ale mam inne rozwiązanie.
Kocur napisał(a):

|
2. Szczerze to otwierały mi się wszystkie linki jakie tylko znalazłem na TWSD
|
Problem dotyczył szczególnie shoutboksa.
Manson33 napisał(a):

Stała promocja (...) bookmacherki przez gimbusową część użytkowników forum w shoutboksie
jakoś władzy nie razi ?
|
Osobiście rozmowy na shoutboksie oraz w jednym z przeznaczonych do tego tematów o kuponach, typach itp. mi nie przeszkadzają. Bukmacherka jest dla ludzi. Jak ze wszystkim, trzeba uważać, żeby nie przedawkować. Każdy ma swój rozum.
Manson33 napisał(a):

|
Stała promocja antysemityzmu (..)
|
Poproszę o przykłady i rozwiązania, co z tym robić.
Worcester napisał(a):

|
A czy propagowanie na tym forum najbardziej krwawej w dziejach ludzkości ideologii - komunizmu, i pochodnego mu ścierwa jest zakazane/dozwolone?
|
Jak wyżej: przykłady i pomysły.
Manson33 napisał(a):

|
Grunt to ruch w interesie bo do tekstu MatMario jakoś władza się nie odniosła ?!
|
Kiedyś walczyłem z takimi urojeniami, teraz już się przyzwyczaiłem i nie polemizuję. Szkoda czasu.
Zapomniałem wspomnieć w poprzednim wpisie, że docelowo nie będzie to wyglądało tak jak w tym momencie.