Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2013, 09:44
Błyszczący świeci się jak psu jaja i odbija jak lustro. Jak jest ciemno jest super, jak jest jasno np na zewnątrz to ciężko się go użytkuje. Matowa matryca poprawia użytkowanie w takich warunkach, nie jest idealnie ale lepiej.

Co do klawiatury to nie wiem czy miałeś taką z tabliczką w laptopie, spróbuj tego poużywać bo jeśli to nie jest niezbędne to radzę się zastanowić.

17 nie mogę znaleźć z matową matrycą. Chcesz gdzieś nosić tego laptopa? Bo 17 to raczej waga ciężka i ani to energooszczędne dla baterii, ani dobre dla pleców. Jak na biurko może być ale zależy czego od niego będziesz oczekiwał. Nawet na wakacje z takim bydlakiem ciężko jechać.

Dobre ceny możesz dostać też za pomocą forum notebookcheck. JEst tam sklep który dla forumowiczów robi promocje ze swojej oferty.

http://www.nhl.pl/index.php?showtopi...4&st=0&start=0

Ogólnie spoko forum, poczytaj może znajdziesz odpowiedź na nurtujące pytania.

Tutaj masz rozpiskę kart graficznych

http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-...ow.1174.0.html

Aha jeszcze tak ogólnie to z ostatnich doświadczeń uważajcie na x-kom.pl. Mi sprzedali laptopa który opisują jako 4 GB i Windows 7. Ale nigdzie wzmianki o tym że 2 GB dokładają sami i W7 też instalują we własnym zakresie. Niby nic ale windows oryginalnie zainstalowany może mieć Office startera który do podstawowego użytku jest spoko. Ogólnie sklep w którym o wszystko pytajcie. Jedno co to to że mają produkty nowe, bo na allegro można trafić nowe laptopy w dobrych cenach, ale albo jakieś leżaki, albo outlet, albo gwarancja jest od sprzedającego a nie od Lenovo czy Toshiby.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 27.02.2013 o godz. 10:15.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując