Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2013, 15:23
chodziłem do Pure przez rok... najgorsza siłownia ever...
lepsza jet osiedlowa siłka u kumpla w garażu.

a dlaczego tak uważam?
- trzeba czasem pół godz. stać w kolejce do danego sprzętu... niby są inne maszyny na których można zrobić daną partię mięsa, ale jak zapłaciłem "trenerowi personalnemu" za plan treningowy (żeby raczej spr. czy ma pojęcie) gdzie zaznaczył konkretne ćw. na konkretnej maszynie z 3 min. przerwami między ćwiczeniami to oczekuje że będę miał możliwość korzystania.
- za dużo ludzi... kobieta na recepcji mi powiedziała "to proszę przychodzić o 6 rano kiedy siłownia jest pusta" niech mnie w ch*ja pocałuje.
- Sprzęt ustawiony na sprzęcie... wynik - kontuzja barku bo jakiś debil przepychał się obok ławeczki jak targałem kilogramy
- kolejka pod prysznic (za mało pryszniców)
- nie działające szafki... otwieranie/zamykanie magnetyczne... raz pół godz. próbowałem się dostać do swoich rzeczy... ponowne namagnesowanie nic nie dało, gościa zza lady walczył z nią 10min. aż ją otworzył. Oczywiście wyszedłem wtedy dopiero co spod prysznica i po siłowni chodziłem z ręcznikiem w pasie... :/ siara
- człowiek podpisuje zgodę na to aby pobierali co miesiąc opłatę za siłownie bezpośrednio z mojego konta (a jak nie to 10zl. więcej) nie po to żeby przy wejściu słyszeć że nie udało im się pobrać i że mam zlecić przelew i że nie mogę wejść na siłownie... oczywiście zleciłem przelew ale i PURE nie zapomniał ponownie ściągnąć opłaty za ten miesiąc... w rezultacie nie oddali mi pieniędzy, a powiedzieli że to jest opłata za kolejny miesiąc... oczywiście nie ten z karnetu a kolejny miesiąc po zakończeniu 12 miesięcznego karnetu.
- trenerzy personalni... raz ćwicząc barki poprosiłem jednego żeby stanął za mną żeby mnie asekurować to ten powiedział że może to zrobić ale muszę wykupić godzinny trening personalny. cena ? nie wiem...
- 1 ławeczka płaska, 2 skośne... jak na tak dużą siłownie to zdecydowanie za mało...
- brak niektórych wg. mnie sprzętów
- niektórzy ludzie nie przychodzą tam żeby "zrobić swoje" a żeby się pokazać... ładnie ubrani, wypachnieni, laski wymalowane, goście włoski na żelu... masakra.

chyba tyle... ogólnie nie polecam
no ale jeśli jest za free (dzień otwarty) to idźcie i się sami przekonajcie...
pozdro
Odpowiedz cytując