Wyświetl pojedynczy post
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2013, 00:01
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie twierdzę że Kula jest trenerem na Wisłę, ciężko nawet mówić, że jest dobrym trenerem, ale jako były zawodnik ma szansę stworzyć w szatni drużynę i to jest jego zadanie na wczoraj, bo na razie każdy sobie...

Jak się poczują zespołem to na naszą ....klasę wystarczy z nawiązką bo tak jak już ktoś wspomniał jeszcze rok temu coś tam grali. Nie da się zapomnieć jak się powinno grać, można tylko zapomnieć, że jest się w stanie. A na boisku nie ma czasu na zastanawianie albo się ryzykuje albo okazję szlag trafił.
Oglądałeś ostatni mecz z Bełchatowem? Jak Bóg mi świadkiem, nie miałem takiego uczucia i go nie pamiętam bo dopiero co za nami sezon ogórkowy, ale... ten mecz stał się męczący już po 10-15 minutach - wiadomo było że tak będzie wyglądał do końca.

Dobrze określono w Lidze+ - przy takim składzie Bełchatowa - naszpikowanego niedoświadczonymi młokosami, Wisła SPOKOJNIE powinna ugrać to 1-0, 2-0 minimum, ale było ZASKOCZENIE ( choć dla nas to norma ).

Kula nic tu nie zdziała. Tu trzeba wypieprzyć całą ławkę trenerską ( tak całą, oprócz sympatycznego opiekuna drużyny ) oraz 3/4 drużyny.
Odpowiedz cytując