Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2013, 22:22
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A o co?
Nie ma autorytetu? Czy zdolności interpersonalnych?

Moim zdaniem to idealny kandydat na drugiego trenera.
Jest również idealnym kandydatem na trzeciego trenera. Słowem im niżej tym bardziej kompetentny.

Tylko pojawia się pytanie po co nam II trener z licencja UEFA PRO który zaliczył któryś z kolei 'nieudany flirt' z pierwszą drużyna. Zasadnym jest tez pytanie co Kulawikowi da takie stanowisko - przecież on musi trenować aby iść do przodu. Będzie zdobywał szlify przy Nawałce? Wolne żarty. Jest na to za stary i zbyt doświadczony. IMHO Ma zbyt duże doświadczenie by być znów II trenerem.

P.S.
Myśle ze Tomek wad ma co najmniej tyle ile zalet, dla przykładu choćby to że nie potrafi przyznać się do błędu. Czy ma wystarczający autorytet i wystarczające zdolności interpersonalne (nie wiem dlaczego chcesz koniecznie aby umiał pracować w zespole, ale niech będzie), oceń sam. Moim zdaniem z pewnego powodu mu nie wychodzi i nie jest to jedynie pech czy wina materiału ludzkiego.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując