Wyświetl pojedynczy post
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2013, 18:06
I jeszcze jedno - Cupiał się zupełnie skompromitował, mówiąc, iż chciałby powrotu Dana Petrescu. Zastanowiłby się najpierw, jakie środki daje na klub a następnie mierzył siły na zamiary. Albo próbował dopasować zamiary do sił. Na podobnej zasadzie to ja moge powiedzieć, że chciałbym sobie kupić Lamborghini Muracelagro, ale mogę wydać na zakup tylko 20 tyś, a na jego późniejsze utrzymanie 1-2 tyś zł rocznie.

Tak jak ktoś wyżej napisał - tylko czcze gadanie "Liga Mistrzow, Liga Mistrzow, Liga Mistrzow", a ani grama zastanowienia się, jak to osiągnąć. Dziwie się bardzo, że jego telefonika funkcjonuje w miarę dobrze - ale chyba tylko dlatego, że o tym jak to wszystko ma wyglądać decyduje tam ktoś inny a nie Cupiał, bo ten dawno zrobiłby z tej firmy ruine gdyby zarządzał nią tak jak Wisłą.

Mam już po prostu dość tego właściciela, i jak od 3-4 lat uważam, że obecnie bardziej szkodzi on Wiśle niż pomaga, tak swoje zdanie podtrzymuje.

I na dokładkę - nauczką dla Pana panie Cupiał i doskonałym podsumowaniem pańskiego sposobu budowania potęgi Wisły i podobijania LM będzie spadek z ligi (być może nawet i w tym sezonie). Daj Pan już sobie spokój i idź w diabły.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 25.02.2013 o godz. 18:24.
Odpowiedz cytując