Wyświetl pojedynczy post
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2013, 23:39
Arked napisał(a):Wyświetl post
Ale wolfy może wypadałoby kierować pretensje do osoby która go w roli "Łysej Piątej Kolumny" zatrudniła, co? Bo jestem pewien, że jego pracą jest rozbiórka i dbanie o portfel właściciela, a nie o dobro klubu.
Przestańcie już z obwinianiem o wszystko Cupiala - popełnia błędy, ale nie decyduje o wszystkim.... Nie chce mi sie wierzyć, że facet z jednej strony spotyka sie z Majchrowskim, aby w końcu regulować sprawę wynajęcia stadionu od miasta - a z drugiej strony myśli jak w czerwcu spuścić Wisłę do I ligi.
Wg mnie Boss chciał Smudę w przerwie zimowej, ale po pierwsze moglo to zaognić konflikt z kibicami, a po drugie Smuda dostal ta oferte z Niemiec. Wobec tego zdecydował sie na Nawalke, tylko ze na niego trzeba czekać do lata. Bednarz z Kulawikiem zaraportowali bossowi, że z tym skladem jesteśmy w stanie sie utrzymać. Dzięki temu obaj zachowują cieple posadki ... Dla mnie to proste i trzyma sie kupy....
Zrozumcie, że im niższa pozycja Wisly tym dla Cupiala koszty sa wyższe, a i potencjalna wartość klubu maleje ....
A na czym jak na czym, ale na liczeniu pieniedzy on sie zna...
Ostatnio edytowane przez Savik : 24.02.2013 o godz. 23:51.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując