Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2013, 23:04
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jest.
Kto podjął decyzję o przekazaniu mu drużyny? Kto podjął decyzję o pozostawieniu go na stanowisku?

Łysa Piąta Kolumna.

Dlaczego nie mamy specjalisty od fizjologii? Bo Probierzowi nie był potrzebny. A kto to klepnął?
No właśnie.
To jest pochodna imprezy.

To że Kulawik ma przełożonego dyletanta nie oznacza że dozwolona jest wszelka indolencja. Kto mu zabrania realnie oceniać wartość drużyny? Szczerością i rzeczowym podejściem do sprawy myślę że zyskałby szacunek i zrozumienie. Nie ma nic do stracenia.

Zauważ ze równie indolentny Bednarz umiejętnie broni swojego stanowiska. Przeżył odejście Probierza i być może przeżyje tez nasz spadek. Dlaczego Kulawik nie może się zasłonić fatalna personalnie kadrą tak jak Bednarz zasłania się brakiem kasy? Przecież to alibi idealne. Odpowiedz jest jedna - ponieważ nie myśli. Gdyby myślał to ustawiłby drużynę tak aby obnażyła słabości wyborów Bednarza a nie jego własne.

Dzisiejszy mecz był fatalny i następne dwie wtopy pod rząd pozwolą nam realnie myśleć o spadku. To już nie są jaja to jest dramat. Obarczanie odpowiedzialnością za sytuację jednego faceta czyli Bednarza też mija się z celem - zaniedbania poprzednich lat i błędne decyzje ostatnich miesięcy robią swoje. Kolejkę nieporozumień otwiera Bednarz ale i już Kulawik ma tam swoje zaszczytne miejsce i co gorsza, pracuje nad awansem 'wyżej'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując