|
Nie liczyłem na jakieś porywające widowisko, łudziłem się, że chociaż tą jedną bramką uda się wygrać mecz. Ale do cholery, jeżeli z drużyną juniorów, mentalnie będącą w I lidze nie potrafi się stworzyć ani jednej stuprocentowej okazji (poza główką Sobola z 93 min) to coś tu jest nie tak. W przypadku porażki z PB naprawdę może się zrobić gorąco. Dziesięć punktów nad Podbeskidziem to nie jest jakaś wielka przewaga.
Nie wiem w jakim stopniu jest to wina Kulawika(wygląda na to, że spierdzielił przygotowania), ale po ludzku trochę mi go szkoda.Wrzucono go na zbyt głęboką wodę, a ktoś tę decyzję w końcu podjął. Poda się do dymisji i kto go zastąpi? Musiał? Kmiecik? Skoro nie zdecydowano się na zmianę szkoleniowca zimą to trzeba poczekać do lata. Żaden trener tutaj nie pomoże bez wcześniejszego przewietrzenia szatni.
Niektórzy śmieją się z Legii, że dostali dzwona od Korony, że 7 lat czekają na Mistrzostwo. Prawda jest taka, że z miesiąca na miesiąc odjeżdżają nam coraz bardziej i to pod każdym względem.
Jedno jest pewne. Jeżeli w przyszłym sezonie chcemy walczyć o coś więcej niż o utrzymanie(wersja soft) lub o awans do Ekstraklasy(wersja hard) to na pewno nie z tym trenerem na ławce, nie z tymi piłkarzami i nie z tą osobą odpowiedzialną za transfery.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 24.02.2013 o godz. 22:43.
|