Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2013, 22:05
Kulawik Kulawikiem. To ,że on nie jest trenerem tylko bezproduktywnym gościem ,który blokuje etat "za zasługi" to ja wiedziałem od lat. Problem polega na tym ,że (jak słusznie ktoś to wyżej zauważył) mamy Bednarza. Nie ma w tym klubie nikogo kto by poszedł po rozum do głowy i zrobił oczywiste rzeczy w sytuacji kryzysowej. Oczywiście jeżeli celem jest wyjście z kryzysu , a nie taplanie się w rynsztoku bez ustanku. A tak to w tej chwili wygląda.

Symbolem rozległej niekompetencji Bednarza jest ta biała jak śnieg broda ,piłkarskiego emeryta Kamila Kosowskiego. Pamiętam tę konferencję prasową jak Jacek Bednarz , prawił ,że sytuacja jest trudna (w domyśle Stan i Robo narobili gnoju ,ale Wisła ma szczęście bo teraz jest on!! jest on!!! kto !!! Jacek Beeee), teraz już będą tylko młodzi perspektywiczni piłkarze, że klub musi być właścicielem swojej drużyny, że trzeba piłkarzy na których Wisła będzie zarabiać w przyszłości , a nie wypożyczenia jakiegoś szrotu co pół roku. Tyle słowa. I co robi Jacek? Oczywiście szrot i emeryci, którzy oddychają rękawami po 20 minutach. Po co nam Kosowski, Sobolewski , Głowacki, po co nam te wynalazki Sarki , Frederikseny, jakiś kolo z Hondurasu na kilka miesięcy. Zarządzanie leży kwiczy, szkolenie leży kwiczy, reszta.. leży i kwiczy. A sobie teraz k ur w a popatrzcie jaki budżet ma Pilzno , ilu ma obcokrajowców w składzie ,co to znaczy dobry trener ,który systematycznie pracuje (Vrba)?

PS. Nooo i oczywiście zapomniałem o Ostatnim Samuraju , naszym k u r wa lokalnym wcieleniu Zlatana Ibrahimovicia ,czyli Danielu Sikorskim. Ten kto zatrudnił tego człowieka powinien się walnąć w łeb. Drugi Paweł Kaczorowski. Jaki jest sens takich transferów ? A no bo tak.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 24.02.2013 o godz. 22:10.
Odpowiedz cytując