|
No to się pokazali. Na tle zbieraniny zajmującej ostatnie miejsce w tabeli. Obserwacje ostatnich kilkudziesięciu godzn wskazują na to, że za tydzien dostaniemy w....... od Bielska i zrobi się gorąco.
Pomińmy politykę Bednarza, brak kasy, dziadostwo zawodników i ogólny brak perspektyw na każdym polu.
Są jakieś granice - nikt mi nie wmówi, że obecny skład personalny jest AŻ TAK DENNY jak to, co widzieliśmy dzisiaj, nie na tle europejskich pucharów, tylko drużyny z castingu. Brak jakiegokolwiek pomysłu na grę, absurdalne ustawienie i zmiany, do tego akcentowany tu i ówdzie absolutny brak autorytetu szkoleniowca. W tej chwili gramy jak sąsiadka rok temu, nikt chyba nie chce podobnej terapii i "grania o stawkę".
Jak nigdy nie byłem zwolennikiem pochopnego działania i doskonale wiem, że z wydolnością teraz nie da się już zrobić zbyt wiele, to myślę, że potrzebna jest NATYCHMIASTOWA zmiana trenera (zatrudnienie trenera?). Na kogokolwiek. Jest to bolesne, bo nie mówimy o byle najemniku, ale nie ma innej opcji. Kulawik niechcący sam niszczy swoją legendę.
|