Wyświetl pojedynczy post
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2013, 16:42
d napisał(a):Wyświetl post
Głowa zaserwował swoje danie popisowe, dobrze, że bez konsekwencji. Wszyscy zmiennicy gorsi od schodzących, w przypadku Chaveza już w ogóle brak mi słów. Bardzo zawiodła mnie gra Patryka, spodziewałem się znacznie więcej, oby jeszcze się rozkręcił. Jeśli popatrzymy na stosunek cena/jakość Iliew coraz śmielej walczy o tytuł niewypału transferowego dekady, nawet z Garguły jest więcej pożytku. Genkow jeszcze gorszy od Sikorskiego.

Na siłę szukając pozytywów - Sobolewski, Jaliens, Chrapek, Kosowski? Ten ostatni, siwobrody, wygląda na naszego najlepszego piłkarza, świetlana przyszłość.

Patrząc na zachowanie tych wieśniaków wobec Kosowskiego wypada się tylko cieszyć, że nikt nie będzie już więcej w ekstraklasie oglądać tego kurnika stojącego pośród bloków. Obyśmy tylko nie musieli tam jechać w przyszłym sezonie.
Iliev ma już w dupie, kończy karierę dorobi sobie jeszcze, tez nie chce odnieść jakiejś większej kontuzji.
Nie da się skomentować meczu bo jak było tak jet. I wszystko zostało powiedziane na jesieni. Te same problemy.
Nawałka przy Kulawiku będzie dla nas zbawieniem ale tylko wtedy kiedy Cupiał zaserwuje do klubu młodych perspektywicznych za których trzeba będzie troszkę zapłacić, Adam nie rady kiedy przyjdzie zgraja obcokrajowców... jak teraz
Odpowiedz cytując