Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2013, 10:34
Wirtualne budzety to jest to co uwielbiam prawie tak jak pompowanie balona ktory w tej chwili znajduje się nad naszym stadionem.

Wracajac do spotkania Lechii z Polonia. O ile bramkowa akcja Lechii mogla sie podobac, o tyle mecz byl zenujaco slaby. Wiem ze to pierwsze spotkanie ale odwykl czlowiek od ogladania naszej rodzimej ligi i najedzony LM i LE po prostu zostal poturbowany
Co ciekawe wielka gwiazda Wszolek, na tle pozostalych zawodnikow rozlatujacej sie Polonii wygladal jak statysta z M jak Milosc. Nie zdziwie sie jak ta wyszydzana Polonia, na predce uzupelniona mlodymi kopaczami zajmie miejsce 3-5.
Dzisiaj kolejne kopanie sie po czole.
Raczej latwa przeprawa Jagi z Podbeskidziem, oczywiscie boisko bedzie w swietnym stanie.
Slask z Bog wie jak zlozona defensywa vs dzieciaki Mroczkowskiego ktore moze zaczna runde tak jak poprzednia ale tego nikt nie wie. Stawiam mimo wszystko na Slask.Tutaj tez plyta boiska bedzie w znakomitej formie.
Na koniec wisienka na torcie... Scyzoryki, a raczej kosy, a moze jeszcze inaczej "wycinacze" i Legia ktora nie wiem po co dziennikarze juz koronowali, a jej prezesa ( przez ktorego boje sie otworzyc lodowke ) wychwalaja w sposob niemal komiczny.
Boisko w stanie idealnym.
W skrócie : Wszystkie trzy spotkania beda nudne,chujowe i na trzezwo radze nie podchodzic.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując