taki młody napisał(a):

Pytasz o spór? Nie ma żadnego sporu,
Rozumiem że gdyby słowa Hofmana wypowiedział ktokolwiek z drugiej strony "barykady", też byłoby tylko
zdziwienie i niefortunność wypowiedzi?
Zrozumiales, czy mam napisac caps lockiem
---------------------------------------------------------
Widzisz, to właśnie oznaka twojej ulubionej lemingozy. Czekasz na jakąkolwiek podpowiedz, by wiedziec jak dalej brnąć. Leming w czystej postaci.
Zarzucasz mi brak skladni, porównując do woźnicy? Ciekawe, bo akurat skladnia, gramatyka i ortogfafia zawsze były moimi najmocniejszym stronami, w przeciwieństwie z tego co widzę do ciebie.Od razu zastrzegam że małych liter używam w twoim wypadku z premedytacją.
|
Jasiu albo nauczysz się składać literki albo nic z tego nie będzie.
To ty coś bredzisz o zawieszaniu sporu, czy to jakiś twój klon z drugiej zmiany...
Pytałem dwa razy o jakie słowa Hofmana chodzi. A ty jak koń na wielkiej pardubickiej ... klapy na oczach i przed siebie.
Ja czekam na podpowiedź? Hmm, rudy cudak to premier tysiąclecia, a taki młody jest kozak z polskiego

. O czym dobitnie świadczy próba sklecenia zdania złożonego. Prawdziwy majstersztyk
No i porównanie do woźnicy odnosiło się do twojego rynsztokowego języka, którym z braku argumentów zwykle sie ratujesz. Dlatego już wystarczy...