Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2013, 23:44
Nawet już nie to. Czytając wywiady z tymi ludźmi jakoś tak ... sam nie wiem. Może tak - maja czy mieli realnie nakreślony cel, jakąś tam wizję swojej osoby i pracy w klubie. A jak się czyta wypowiedzi dla przykładu np. Kosowskiego to coraz częściej dochodzę do wniosku ze istnieje taki twór jak 'piłkarz Wisły Kraków'. Byt sam dla siebie i cel sam w sobie.

Nie wiem, może mam jakieś krzywe wspomnienia odnośnie tych ludzi ale takiego Maaskanta o wiele lepiej się czytało niż dziś słucha Kulawika czy Bednarza. Holendrzy mieli jakaś wizję, coś chcieli przekazać czy wytłumaczyć. Jak obecnie czytam że Kulawik mówi "W tym tygodniu mamy w planie pracę nad taktyką zarówno jeśli chodzi o defensywę, jak i ofensywę. Będziemy też ćwiczyli rozegranie stałych fragmentów gry" to zastanawiam się co chciał mi przez te słowa przekazać. Zniechęcić do czytania swoich wypowiedzi, zrelacjonować jak woźny plan zajęć, zbyć namolnego dziennikarza, czy jak?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 21.02.2013 o godz. 23:46.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując