Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.02.2013, 16:05
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego PiS zaczyna posługiwać się kłamliwą lewicową propagandą?
W tym przypadku raczej bym nie uogólniał. Hoffman (zgadzam się, że jego wypowiedź jest kretyństwem) to nie jest cały PiS, odmiennie od niego sytuację skomentował Błaszczak.
A teraz od razu może wyłożę dlaczego tak ostro formułuję krytykę pod adresem Hoffmana -> w....ia mnie po prostu to, jak często ten gość przychodzi do radia czy TV, kompletnie nie przygotowany i daje się wodzić "Stokrotkom" czy innym takim za nos. W tym przypadku także kompletnie zignorował to co doprowadziło do tego happeningu (odmowa wynajęcia sali na uczelni na wykład o endecji, ataki lewactwa na sygnatariuszy listu w obronie prof. Krystyny Pawłowicz m.in. prof. Stefana Zawadzkiego, czy prof. Stanisława Mikołajczaka - obydwaj z UAM w Poznaniu, czy też ostatnie zbezczeszczenie pomnika Inki w Parku Jordana w Krakowie), a na co nie ma kompletnie żadnej reakcji nawet nie tyle władz ile mediów oficjalnych ("występy" homo-kretynów na UAM w Poznaniu można było obejrzeć jedynie dzięki ich własnemu nagraniu, które wrzucili do internetu). Zamiast wspomnieć o tych sytuacjach kompletnie zignorowanych (bądź zmarginalizowanych) w mediach ten zaczyna wyjeżdżać z czymś co podczas tejże akcji nie miało miejsca (przynajmniej ja tam nie dostrzegłem, jakichś antysemickich podjazdów, a jedynie antypedalskie, jeżeli Hoffman ma problem z odróżnieniem jednego od drugiego, to może się powinien trochę odsunąć od polityki, dokształcić etc.)
Aha i żeby nie było, nie popieram akcji w których jakaś grupa z jednej czy z drugiej strony ingeruje w obszar akademicki, ale wobec tego nie może być też tak, że jedna grupa jest uprzywilejowana i ma możliwość prowadzenia swoich przedsięwzięć na uczelni, a drugą grupę się z tego obszaru eliminuje. I to jest dla mnie większym skandalem, występ tej grupki jest jedynie konsekwencją tegoż skandalu.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 21.02.2013 o godz. 16:18.