serek.c2 napisał(a):

Nie mogłem sobie odpuścić, bo krytykujesz nawet z propozycją się nie zapoznając. Ja pisałem, bo chodziło o ten wątek na tym forum. To chyba logiczne...
Wzmiankę o UK pominę... A masz może statystyki odnośnie WIELKIEJ BRYTANII i tych 4 milionów nie pracujących jakie to dokładnie były narodowości? Może to Ci naspraszani z południowej Azji Brytyjczycy? Kiedyś oglądałem dokument o socjalu we Francji, tam właśnie tak sobie żyli przybysze o francuskim obywatelstwie...
Pomysł Rybiński wstępnie przedstawił (skąd wziąć pieniądze również), po co Ci jednak sprawdzić, skoro już wiesz, że do dupy?
Oczywiście, że będę pamiętał o tym pomyśle, jeśli znajdzie się w programie wyborczym. Bo widzisz - w przeciwieństwie do wyborców PO głosuję na tych, którzy dotrzymują słowa.
|
To nie krytyka a podziw...
Pomysł jest świetny a ja nigdzie nie napisałem, że do dupy. Pomysł jest genialny tyle, że Polski na niego nie stać...ot cała filozofia. W Wielkiejn Brytani, zarabiajac np. 1500 funtów i majac 2 dzieci i żone która z tymi dziecmi siedzi w domu dostaje się ok 300-330 funtów miesiecznie...Rybinski chce dać 400 funtów! W Polsce! I to jest propozycja profesora...
Skoro głosujesz na tych którzy dotrzymują słowa to tak po prawdzie to nie powinienes nigdy w żadnych wyborach brać udziału...zgadza się?
A z wyborcami PO bede musiał nt. temat pogadać bo nie wiem na kogo beda głosowac