serek.c2 napisał(a):

Świetnie, że podzieliłeś się swoimi przemyśleniami.
Jak pisałem - to dopiero pomysł. Gdyby wszedł w życie zapewne byłby w pewnym stopniu ograniczony jakimiś wymaganiami w stosunku do rodziców. Nie należy też zapominać, że kwota jest "luźna"... W Anglii powiadasz tym się skończyło? To tam na pewno tragedia się jakaś dzieje, musisz czym prędzej wracać
|
Jednak nie mogles sobie odpuscic...twardziel
Nie ty pisałes, tylko pomyslodawca tak to przedstawił...moze komus musisz wykładac, że to nie ustawa...nauczaj dalej.
Nie w Anglii a w Wielkiej Brytani (niektorym trudno tę róznice wychwycic)...skonczyło sie to tym, że tna teraz jak leci i mimo, że to kraj cholernie bogaty to własnie tną...w Polsce, przedstawiciel partii która to mieni sie lekiem na całe zło, proponuje 1000 zł miesiecznie na dziecko...mam nadzieje, ze ma tez pomysł skad wziaść na to pieniadze...na to pomysłów przypadkiem nie przedstawił?
Pamietaj o tym pomyśle jak juz PiS wygra wybory w czym zamierzam osobiście pomóc oddajac głos w wyborach.
Wiara w to, że PiS albo jakakolwiek partia cos zmieni wprawia mnie naprawde w zdumienie...