Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2013, 21:11
Cytat:
Jak Wolski kosztował 2,5 a obiektywnie tania akademia 1 mln to na rozwalenie zostało 1,5.
A jeszcze bardziej obiektywnie to trzeba wspomniec o Borysiuku i Rybusie sprzedanych rok temu (razem wyjdzie jakies 4,7 banki euro). Ergo, robi sie ponad 7 banek euro zarobionych w ciagu roku.

Mozemy pojsc dalej w strone obiektywnosci i napisac ze Genkov ktory jest gorszy od gruzina kosztuje nas wiecej niz gruzin bedzie kosztowal Legie; Jodlowiec kosztuje duzo duzo mniej od emeryta Jaliensa choc ten gowno pokazuje, a Brzyski z Bereszynskim tez pewnie nie zarabiaja tyle ile zarabial Lamey czy Diaz u nas.

MatMario, ja nie pisze ze w Legii jest bosko, ja pisze tylko ze nie jest dupnie. Jest daleko od bycia dupnie.

dulli78, ale chyba predzej ich zainteresuje sprzedaz Legii (odzyskujac chociasz czesc zainwestowanych pieniedzy) niz "zamykanie" klubu. Co im to da? A ewentualny nowy nabywca chyba nie bedzie takim idiota by olac najwiekszy skarb Legii; szkolenie i scauting. Nie dosc ze tani w utrzymaniu, nie dosc ze zarabia na siebie, to jeszcze zyski przynosi.
Do tego wsrod legijnych kibicow (piknikow i ultrasow!) akademia jest takim oczkiem w glowie ze "ruszajac ja" bez totalnego protestu przez duze "p" i "t" sie nie obedzie.

Legia nie jest w dupie. Lech tez nie jest. My jestesmy. Bo dlug to jedno, brak jakichkolwiek fundamentow to drugie.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 18.02.2013 o godz. 21:16.
Odpowiedz cytując