Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.02.2013, 10:05
rav napisał(a):Wyświetl post
OKi. Pytam, bo przeglądając frament nagrania tej ostatniej konferencji, jakoś między występem Biniendy a tym gościem z Boeinga ktoś próbował zadać pytanie na co usłyszał, że zadawania pytań z sali nie przewidziano.
Taka miała być formuła debaty - pytania i odpowiedzi miały się pojawiać tylko ze strony ekspertów Zespołu Parlamentarnego oraz ekspertów Komisji Millera.

AS82 napisał(a):
To pokazało tylko ,że z sektą obrządka Smoleńskiego nie ma co rozmawiać
Jak to było? "Z kontrrewolucją się nie rozmawia. Do kontrrewolucji się strzela. "

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przy okazji ostatniego skandalu z Jakubem Śpiewakiem, kradnącym pieniądze z fundacji Kidprotect, dla przypomnienia jego "słynny" wpis o Smoleńsku.

Jakub Śpiewak napisał(a):
Rzygam Smoleńskiem.(...)Tak, Jarosław Kaczyńscy i jego poplecznicy od samego początku z premedytacją wykorzystali smoleńską tragedię do zbijania politycznego kapitału.(...)Ale i te opowieści o mężu stanu, a zarazem ciepłym cudownym człowieku. Jakbyśmy zapomnieli małostkowe awantury o samolot, wyzywanie znanej dziennikarki o blond włosach od “TW Stoktotki”, “małpę w czerwonym”, “spieprzaj, dziadu”.(...)Przypomnijmy to sobie wszyscy: W Smoleńsku rozbił się samolot, który wiózł Lecha Kaczyńskiego do Katynia, by mógł tam urządzać kampanię wyborczą. (...)Szefem tej fabryki nienawiści był i jest oczywiście Jarosław Kaczyński, ale robotnikami w niej są nie tylko jego polityczni kompani, lecz również ci, którzy na to pozwalali i pomagali, nadal pozwalają i pomagają nawet jeśli robili i robią to jedynie z głupoty.(...)Ja wiem, że ludu smoleńskiego, jak by rzekł klasyk, żadne krzyki i płacze nie przekonają, że czarne jest czarne, a białe jest białe. Dla tych ludzi i tak wszystko jest jasne. I nic ich nie przekona, żadna prokuratura, żaden sąd, żadna komisja. Oni wiedzą: Tusk, działając w zmowie z Putinem i Merkel albo nawet na ich rozkaz, zamordował elitę narodu. Nie szkodzi nawet, że w gronie tych, którzy zginęli, byli nie tylko politycy PiS. Wiadomo, zdrajca poświęci i swoich.(...)Ja mam dość. Chcę żyć w kraju normalnym, wolnym od smoleńskiego jadu.
http://www.jakubspiewak.pl/2012/11/0...m-smolenskiem/

serek.c2 napisał(a):
To ten sam Śpiewak z Kinderprotect?
Ten sam.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 18.02.2013 o godz. 11:16.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując