Wyświetl pojedynczy post
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2013, 12:25
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, kubo.j.g. jaki jest problem z ciemnogrodem z którym dyskutujesz? Oni są zaślepieni nienawiścią, którą im zaszczepili prawicowe oszołomy, którzy tylko czekają by bohaterów narodowych takich jak Wajda Wałęsa Michnik Kuroń Geremek unurzać w naszym polskim bagnie. Czepiają się Wajdy czepiali się Szymborskiej o jakieś wiersze sprzed 60 lat, o jakieś rezolucje w sprawie polskich klechów sprzed dokładnie 60 lat! Nie są w stanie docenić geniuszu tych postacie tylko w sposób małostkowy czepiają się o jakieś tam głupoty. Gdyby nie Wałęsa i Michnik dalej by stali w kolejce po cukier, ale żeby okazać im wdzięczność co to to nie, oni żyją tylko po to żeby się przypier,dolić do zasłużonych obywateli. Najchętniej zagrzebaliby się w przeszłości żeby móc szukać haków na swoich wrogów politycznych, czego najlepszym dowodem są żenujące wypociny grzebiącego w teczkach Cenckiewicza. Dzięki Bogu są tacy ludzie jak Kuba Wojewódzki Marek Kondrat Tomek Karolak, którzy są uśmiechnięci a nie żyją w gorączce tropienia spisków Żydów i Masonów.
wis.la/al3ek Apel Tomka Karolaka, sprzed ponad roku. Każdy w naszym kraju powinien sobie wziąć jego słowa do serca, a dzieci uczyć w szkole na pamieć. Pozdrawiam
Pierwszym historykiem, który opublikował szczegółowy raport o TajnychWspółpracownikach był właśnie Cenckiewicz. Geniuszem ma być osoba, która za "obce" pieniądze wykonywała pewne działania? Argument że dalej stalibyśmy za cukrem jest nie do przyjęcia, komuna wiedziała że ten dom już się pali,
dogadali się z świadkami, jak bedzie cicho nie pożałujecie. Są wypowiedzi o Wałęsie, Geremku że podczas przewrotu dziwnie się zachowywali, szybko tracili kontakt z niegdysiejszym otoczeniem.
Tomek Karolak? Dobre Kuba Wojewódzki? Poczytaj o życiorysie jego rodziców. Na tym przykładzie można wysnuć wniosek że takich ludzi jak on, dzieki plecom "zasłużonych" rodziców mają skrócone drogi do wielu źródeł.. Polecam wszystkim filmy Grzegorza Brauna. Ma chłop kupe talentu
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."