Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2013, 00:41
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Wniosek jak najbardziej słuszny i prawidłowy natomiast oparty na błędnych założeniach.
Zakładasz mianowicie ze drużyny o których mówisz są reprezentatywnymi przedstawicielami lig w których występują i zagrały na poziomie idealnie średnim jeśli chodzi o swoje możliwości.
Czy ty naprawdę implikujesz, że ja to pisałem na poważnie?.................

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Tak nawiasem mówiąc - w swojej wypowiedzi sugerujesz ze nie da się wyciągać wniosków ze sparingów. Nie jest to zbyt daleko idące uproszczenie, sprzeczne z celem w jakim się organizuje sparingi?
Nie wiedziałem, że sparingi służą do wyciągania wniosków przez kibiców w jakiej formie jest drużyna. Myślałem, że raczej chodzi o wyklarowanie pierwszej jedenastki na rundę, zgrywanie się itd.

Wiadomo, próba generalna przed startem rundy oblana, ale niekoniecznie musi to mieć jakiekolwiek przełożenie na to co zostanie zagrane w pierwszym meczu

Ja tam wolę poczekać niż załamywać ręcę z powodu przegranego sparingu. Bardziej zmartwił mnie fakt, że Cupiał definitywnie zakręcił kurek z forsą i widać jak na dłoni, że w Wiśle żadnej kasy nie ma i raczej już nie będzie....

Z tym się pogodziłem, także teraz czekam na nasz pierwszy mecz
Jak go przerżniemy, wtedy zacznę lamentować.
Cały czas jednak liczę, że chłopaki dadzą mi powód do uśmiechu

Jazda, Jazda !
Odpowiedz cytując