Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2013, 23:10
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Jesteś w stanie podać nazwisko gościa, który zagra za czapkę gruszek i będzie lepszy od Sikorskiego i Genkowa ?
Bądźmy uczciwi. Chodzi o bycie lepszym od Sikorskiego.
Taki Adamek z PBB jest lepszy i zarabia pewnie mniej. Bruno z Widzewa zabija statami Daniela, Cwetanowi depta po piętach, a mieszka w bursie. Podejrzewam, że kontrakt Jurado też nie zabija...

A taki Milik to w Zabrzu zarabiał setki tysięcy Euro? Jasne...

Tylko, żeby ściągnąć kogoś takiego trzeba mieć znajomości, skautów, pomysł. A jak działa Jacuś - wszyscy wiemy.

Mam deja vu, ponieważ już podobną dyskusję mieliśmy. I wnioski są te same: jeżeli ma się mało pieniędzy, to trzeba wydawać je z głową, a nie jak Łysa Pała.

Grantar napisał(a):Wyświetl post
oj nie zrozumieliśmy się .... mi chodzi o sparing a tobie o całokształt ....
Co do dotychczasowych osiągnięć w Wiśle oczywiście masz rację .... ale patrz na to co jest i do przodu ....
A co mają sparingi do oceny zawodnika? W sparingach to Paszulewicz wystąpił jako napastnik i strzelił bramkę. Dawidoski w Wiśle naładował na obozach treningowych więcej goli niż Sikorski w całej profesjonalnej karierze.
Tylko co to ma do rzeczy?

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Podejmij się oceny Kulawika to sam zobaczysz że nie będzie w niej nic ciekawego.
Ależ ja się podjąłem oceny. Stwierdziłem, że z tym składem żaden trener wiele więcej niż Kula nie ugra. Tu nie ma co oceniać, bo drużyna jest i słaba, i zdemoralizowana kończącymi się kontraktami oraz zaległościami, na koniec zaś - działaniami Bednarza (jego słynne wywiady).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.02.2013 o godz. 23:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując