Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2013, 14:09
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Pewnie że wystarczy tylko trzeba głosować na uczciwych Polaków, a nie na post komuchów. Patrz Węgry !

Oczywiście że symbolizują najgorsze, za co siedział staruch?

Udajesz świadomego ale jak się okazuje swoją świadomość czerpiesz z propagandowych wizji towarzysza Wajdy. Chyba nie sądzisz że ktoś pozwoliłby mu reżyserować gdyby nie prezentował odpowiedniego światopoglądu.

wis.la/oyy9p

Jeżeli więc nadal uważasz, że Wajda to dobre źródło wiedzy, to szkoda reszty tłumaczyć.
A co tu robi Wajda? Bedziemy teraz sie przepychac nazwiskami ludzi którzy kiedys w jakis sposób sie kompromitowali służac komuszej władzy? No to po stronie obozu "patriotycznego" tez paru takich jest tak? Masz ochote na takie bicie piany? A Kaczynski konczył PRLowska uczelnie? Robił kariere w rezimowej TV? Napisał doktorat o marksiżmie? Ja się w bicie piany nie bawie...

Na uczciwych Polaków? A którzy to sa niby uczciwi? Ci od Pana Tadeusza czy może od Jarosława? A może ci od Ziobry i Kurskiego? NIE! Nie wystarczy głosowac na uczciwych Polaków bo to tylko udawanie, że spełniasz obowiazek najlepiej jak potrafisz. W Polsce nie rzadzi władza wybrana w wyborach i wiedza o tym wszyscy ale jednym sie wydaje, że potrafią zrobic z tym porzadek i to mnie najbardziej bawi.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...