domin_czyzyny napisał(a):

czytałem i wiem, że Iwan pisze pochlebnie o Kapce i twierdzi, że te oskarżenia o ubecką przeszłość są bredniami i chyba podłością (nie pamiętam dokładnie Jego słów).
Jednak nie jestem pewien czy Iwan ma rację lub pisze prawdę... Cupiał Kapce może więcej wybaczyć, bo może Kapka ma coś na Bossa i tyle, albo na zasadzie rotacji tym razem Kapka ma swoje kolejne 5-15 minut.
Kapka pewnie dawno byłby prezesem, ale Boss chyba wie, że to mogłoby nie spodobać się Kibicom. Ale nie chce słuchać kibiców, którzy nie chcą Kapki tutaj. Kiedyś chyba obraził się nawet na SKWK i zerwał kontakty, za to że kibice podczas meczu domagali się wywalenia Kapki z klubu.
Dla mnie za tą "przeszłość", machloje z Mandziarą i Sportfive, namawianie Kuby to wyruchania Wisły, ściągnięcie Jovanicia i innych "bałkańskich talentów" należy się dyscyplinarka i kop w dupę.
Oczywiście, może nie znam prawdy i te pogłoski i opinie nie są prawdziwe i oczerniają niesłusznie Kapkę.
|
jakie brednie , jaka podłość , przeciez w wyborach do europarlamentu 2004 był wymóg składania oświadczenia lustracyjnego , pamiętamy chyba wszyscy to oświadczenie, zresztą sam fakt kandydowania z listy komunistów też mówi za siebie