Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.02.2013, 21:25
sovinho_02 napisał(a):Wyświetl post
Wiecie dlaczego gramy tak słabo, bo mamy słabą obronę.
Gramy słabo - strzelamy 0.71 bramki na mecz. Jak chcesz poprawić tą statystykę wzmacniając obronę?

Analogicznie idąc tym tokiem myślenia - jak bramkarz szmaciarz to należy wymienić napastnika?

Edit:

Znalazłem jeszcze ciekawy cytat:

Cytat:
Trener Kulawik tuż po zakończeniu rundy jesiennej przyznał, że chciałby pozyskać czterech graczy, w tym obrońcę i napastnika. Jego prośby nie zostały jednak wysłuchane, bo klub zatrudnił... bramkarza i dwóch pomocników, więc Wisła została z dwoma napastnikami i Rafałem Boguskim, który częściej gra w pomocy.
Ciekawe skąd info o zapotrzebowaniu na czterech graczy w tym napastnika. Druga sprawa - jeśli to prawda to czym kieruje się Jacek przy wymianie zawodników? Chyba nie zdaniem Kulawika.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.02.2013 o godz. 22:18.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując