Temat
:
Krakowskie Inwestycje
Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member
Od: 03.2004
#
1222
14.02.2013, 07:44
MatMario
napisał(a):
To suwerenie idź i niech Ci służą.
Niech Ci Jacek buty czyści, bo jest Twoim sługą i karz mu co ma Ci wybudować żeby "suweren" był zadowolony.
Jestem takim samym suwerenem jak Ty i powiem Ci więcej. Wschodnia część pasa startowego, Hotel Cracovia, Hotel Forum wszystko to w ....u rozebrać zniszczyć, zrównać z ziemią. Dla mnie to nie są żadne zabytki. Pamiętaj, jestem suwerenem więc mogę tego żądać.
Tak samo jako suweren żądam więcej miejsc parkingowych, mniej ścieżek rowerowych, zakazu poruszania się rowerem po wyremontowanej 8 pasmowej Mogilskiej i kilku innych mniej popularnych dla zrowerowanych dziennikarzy GW rzeczy.
A tak trochę poważniej to w gestii miasta było ucywilizowanie tej części miasta jaką są pozostałości po lotnisku w Czyżynach. Postanowiło zrobić to komercyjnie sprzedając nieruchomości pod zabudowę wielorodzinną, a później wydając zgodę na budowę.
Yarow powiedz mi, jesteś mieszkańcem Czyżyn czy tylko wielkim fanem zabytkowych lotnisk?
Ty tak na serio, czy to miał być jakiś sarkazm? Szczególnie pytam o hotel Forum.
Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Pablo84
Zobacz publiczny profil
Wyślij prywatną wiadomość do Pablo84
Znajdź inne posty napisane przez Pablo84