|
Kogo masz na mysli piszac wy? Problem w tym, ze ja niewierze ani Tuskowi ani Kaczynskiemu.I również jestem przeciwnikiem tego rzadu!!! Mnie poprostu drazni kiedy wyznawcy Kaczynskiego uwazaja ze ich guru jest nieomylny a cala reszta ktora mysli inaczej to dno dna. Nie macie swojego zdania tylko powtarzacie co przeczytacie w gazecie polskiej podluchacie w radiu maryja i obejrzycie w TVTrwam, wysmiewajac tym samym druga strone i oskarzajac o to samo co robicie sami tylko ze tam zmienia sie nazwa na wybiorcza, rmf/radioZ i TVN ja nie czytam ani nie ogladam i nie slucham zadnych z wymienionych a przynajmniej nie wierze slepo we wszystko co tam podaja na tacya wy i ci drudzy tak. Mzecie sobie dyskutowac do woli, ale dyskutowac a nie obrazac. a jako bezstronny obserwator musze powiedziec ze wiecej agresji jest po Waszej stronie i prym w tym wiedzie Drozd serek Gwiazdzisty i B.budowniczy.
Ja wiem ze Szpen pewnie jest niedozniesienia i niejednokrotnie wypisje bzdury, ale wydaje mi sie ze to jest tylko odpowiedz na zachowanie w.w userow kazdy by chcial sie odegrac kiedy ciagle slyszy ton przesmiewczy i jest sprowadzany do parteru intelektualnego. moze tylko zalozyl maske w ktorej lepiej mu sie bronic i odegrac?
Ostatnio edytowane przez qqxlan : 13.02.2013 o godz. 22:51.
|