|
Z takim tokiem myślenia to faktycznie, wszystko jest lepsze. Jeśli chodzi o galerięp to oczywiście że wolałem tamten stan niż to co postawiło za pomocą ECE- sprawę z Tishmanem s.......ono koncertowo a odpowiedziala za to osoba powinna wisieć powieszona za jaja jako przestroga
.Wybudowano za to bunkier, który miał pełnić funkcję dworca a jest ciasną szkaradną galerią. Ja mam trochę większe ambicję jeśli chodzi o te miasto- zwłaszcza o centrum.
Tam powinno być postawione coś na miarę Fostera lub Hadid, a nie ....a prostopadłościan z lampkami.
Fajnie że coś się buduję, szkoda tylko, że jedynie galerię, a nie np fabryki, które pobudzają gospodarczo region, nie lobbuję się na rzecz walki o inwestorów- tak jak swego czasu Dudkiewicz , gdzie sprowadzał do Wrocławia niemal wszystko. Sklepy to sklepy, są potrzebne, ale smuci to, że jedynie tylko to się tu buduję.
A jeśli chodzi o operatorów galerii to poczytaj troszkę o tym jak wykorzystują 5letni okres przejsciowy i jak dymają pózniej nasze państwo- tyle że ktoś te prawo ustanowił...
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 13.02.2013 o godz. 15:44.
|