kolarz90 napisał(a):

Rzeczywiście może być tak jak pisze jmb - adidas monopolizuje rynek w Polsce. Skoro ubierają takie zespoły jak Górnik, Korona, Ruch, itp. to pewnie u nas też zechcą zostać.
Co do Under armour to dość odważniej sobie poczynają (choćby Liverpool i Tottenham) i może zaproponują lepsze warunki od adidasa chcąc bardziej wejśc w rynek polski.
Pozostaje jeszcze Nike o którym możemy tylko pomarzyć...
|
Czasami zdaje mi się ze jako jedyny mam inne zdanie na ten temat.Owszem Adidas ma ogromny wybór odzieży to fakt ale ta firma potrafi ubrać tylko kogoś TOP wiadomo dla nas nigdy nie przygotują czegoś co nazwiemy "ŁAŁ" dziwi mnie tylko ze przykładowo Legia ma bardzo duży wybór ubrań Adidasa od butów po czapki.Firma jako taka marka jest dla mnie strasznie przejedzona..... Wy tak nie macie ?
Co do UA było by świetnie ale znając życie w marzenia związane z naszym klubem to zawsze pozostają tylko w snach.UA jako ciuchy ma świetne oparte na rożnych bardzo dobrych technologiach co do wzoru tu niestety trzeba przyjąć ze jako marka która zawitała z ju łe sej ma tez taki wzór i nie stara sie go zmienić na innych kontynentach lecz jeśli komuś taki wzór odpowiada to nic tylko sie ubierać.
Patrząc po strojach Jagi niczego nie zrobili wielkiego ale starają się promować markę oraz klub a to już +
Jestem za UA

ale musimy być realistami