Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2013, 15:53
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak Ty ale ja już wielokrotnie widziałem przed transferem i po każdym meczu rozegranym przez Kurte w "super mocnej lidze Holenderskiej" wyrzuty na JB, że nie przedłużył kontraktu z Filipem. Dlatego to nie jest efekt mojej paranoi tylko wyprzedzenie tego co może mieć miejsce masowo za chwilę na tym forum.
Chcieliśmy przedłużyć z Kurtą, ale to on nie był zainteresowany. Skoro u nas stwierdzono, że jest słabszy od Jovanicia czy Juszczyka, a do tego dostał ofertę z Holandii... Z perspektywy czasu można powiedzieć, że jego decyzja była ze wszech miar słuszna.
Tak więc winy Bednarza w tym nie ma i wie o tym każdy kto śledzi temat, ale przecież są tacy co przypisują mu transfer Kirma, więc może?

Ja osobiście nigdzie nie widziałem żalów do Bednarza o samego Filipa (a przynajmniej nie przypominam ich sobie), raczej o testy bramkarzy (porażka) i wypożyczenie Bieszczada (kolesia odpalali jak dotąd wszędzie, a nagle u nas zacumował). W obu przypadkach zresztą były to raczej kpiny, bo Jacuś do czego jak do czego, ale do dziadostwa i kompletnej amatorki zdążył nas już raczej przyzwyczaić.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.02.2013 o godz. 15:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując