Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2013, 12:44
kougar napisał(a):Wyświetl post
emj10: Informacja o 80 metrach :10:40:50,0 Komenda "odchodzimy": 10:40:50,5. Należy jeszcze zaznaczyć, że samo wydanie komendy nie jest jednoznaczne z podjęciem działań w kierunku odejścia.
Wiele wyjaśnia twoje rozumowanie skoro opierasz się na stenogramie pani generał KGB Anodiny.Tu masz wycinek stenogramu z Instytutu Sehna

Oczywiście że po komendzie wykonanie działania nie jest natychmiastowe tylko z opoźnieniem - dlatego minima są określone na 100m żeby cały zakres czynności mógł być w spokoju wykonany- w tym czasie rzecz jasna samolot obniża swoja wysokość -co następowało
Co do instrukcji samolotu nie manipuluj - to co mi podałeś to nie instrukcja samolotu TU 154 M . Rządowa tutka była w wielu miejscach zmodyfikowana także (glównie) pod wzgledem elektroniki więc sugerowanie sie instrucjami różnych modeli to jak opieranie sie na instrukcjach różnych wersji i roczników tego samego samochodu..
-Teraz więc mi napisz w którym miejscu naruszyli minima ?
- Na jakiej podstawie twierdzisz że nie podawali wieży wysokości - mam przed soba stenogram i co chwile meldują wysokości- na co odpowiedzi są "na kursie i ścieżce"
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 11.02.2013 o godz. 12:49.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując