Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2013, 12:25
Według mnie Kurto jest to kiepski bramkarz co udowadniał w Holandii i w młodej ekstraklasie u nas.

Czy mecz z Ajaxem jest jakimś wykładnikiem jego talentu ? Moim zdaniem NIE, takie mecze nie są do końca wykładnikami umiejętności bramkarza, w takich meczach cholernie łatwo jest zostać bohaterem a przegrać najczesciej za wiele nie można. Ile to razy dzięki Wiśle, bramkarze trafiali do jedenastki kolejek ? Fajnie się broni wtedy kiedy jesteś rozgrzany od pierwszej minuty z każdej strony lecą strzały, a komentator krzyczy "niesamowita interwencja bramkarza" poczas gdy napastnik kopnął w niego piłką.

Pawełek też "dobrze" bronił z Barceloną i wszyscy klepali go po pelecach podczas gdy on robił po prostu to co musiał robić, nic nadzwyczajnego.
Dlatego ja jestem zwolennikiem aby bramkarza oceniać w meczach drużyn bardziej równorzędnych. Ćwiąkała obejrzał jeden mecz ligi holenderskeij i splótł z tego kiepski artykuł który teraz może wywołać lawinę żalów i kolejnych epitetów rzucanych w kierunku Bednarza.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.02.2013 o godz. 12:36.
Odpowiedz cytując