zim zum napisał(a):

|
Ludzie piszą o sytuacji z cateringiem, bo to jest symbol tego jak działa ten klub. Nikt się nie obraża, że bułka ma mało ziaren czy dużo sosu. Grasz mędrka, a nie do końca rozumiesz co ludzie mają na myśli. Klub nie jest w stanie zorganizować uczciwego miejsca do jedzenia, to co dopiero mówić o prawdziwym sklepiku (a nie aktualnej budzie), jakimś muzeum, akademii itd.
|
Widać że egzamin z logiki kiedyś zdany nie poszedł na marne.
Kolega fialo ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, dziękuję więc że łopatologicznie wyraziłeś moje myśli.
Nie wymagam że klub wybuduje boisko w ciągu 3 tygodni, nie oczekuje że stworzy akademię piłkarską do marca, ale oczekuje że cokolwiek się poprawi i jako niewierny Tomasz zobaczę to uwierzę.
Też z drugiej strony szczytem jest że na stadion dalej nie ma umowy, inne kluby zdążyły już jedną rozwiązać a my pierwotnej nie wypracowaliśmy. Ja .......e jaka to jest prowizorka to dramat. Jest wywiad z Cwiakala tym z weszło.com na innym forum, przeczytajcie fragment np o kontrakcie Qiuoto, kolejna prowizorka, on nie wiedział, klub za bardzo też nie do kiedy on ma kontrakt. Jaja.
Niech ktoś logicznie napiszę jakie przesłanki nim kierują że wierzy na dzień dzisiejszy że klub się wywiaze z porozumienia.Ja ich nie znajduje oprócz Czerwińskigo w zarządzie, ale on dziś jest,a jutro nie wiadomo, przecież mógłby zostać prezesem zamiast Bednarz,a jednak to Jacek poszedł do góry.