Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2013, 13:45
Mareq, przecież chyba nie sądzisz, że Drozd posiadł jakąś wiedzę na temat prawa UE, czy funkcjonowania struktur unijnych i że ma świadomość czym są terminy NUTS, "blue banana", "orange banana", JASPERS, JESSICA, JEREMIE, JASMINE, "phasing out”, „phasing in”, a także mnóstwo innych? Oczywiście, że nie ma o tym zielonego pojęcia i będzie kwestionował środki na kohezję (tego słowa też pewnie nie zna), tym że należą się one nam jak psu buda, bo jesteśmy biedni, a Tusk ściąga nasz kraj na manowce. W innym temacie wspominałem już o tym, że Urbański (nie Czabański - pomyliło mi się) napisał ciekawy tekst o tym, że nie warto debatować z ignorantami.

Apraho, dokładnie tak ja wspomniał Worcester tworzysz jakąś teorię spiskową, która przy mojej "faktyczniej nadaktywności" jest kompletnie oderwania od rzeczywistości, bo takiej bzdury jakiej napisałeś o RAZ-ie to dawno nie słyszałem, gdyż ani jest mu blisko do Sikorskiego, Giertycha i Kamińskiego, ani nie jest to ten sam target wyborczy, który moim zdaniem błędnie definiujesz. Wolta RAZ-a ani nie jest związana z konfliktem z Łysiakiem trwającym od lat, ani z tym, że chce zaangażować się na serio do polityki ramię w ramię z wymienionymi przez Ciebie personami, a wynika przede wszystkim z tego, że nie chce się on zaszufladkować w jednej szufladzie i jest w stanie publikować od Hajdarowicza do Sakiewicza - co nie podoba się wielu, a ponadto dla osób w miarę zorientowanych w temacie oczywistą kwestią jest to, że RAZ obok Mazurka jest jednym z lepiej żyjących z salonem publicystów po rzekomo prawej stronie mocy.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 10.02.2013 o godz. 13:57.