Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2013, 13:00
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Ale klub nie musi robić za policjanta i wysługując się stewardami gnębić pojedyncze osoby, które stoją na schodach. Próbowałeś zrelatywizować problem, ale Ci się nie udało. Dobrze wiesz, że klub przegina z nadgorliwością w tej kwestii.
Doskonale wiem, że przegina, jednak i tak to jest nic w porównaniu do Warszawy, gdzie, żeby wejść na stadion muszę zdjać buty ze skarpetkami włącznie. I nie usprawiedliwam tego absolutnie, mam nadzieję że w wyniku porozumienia nie będzie problemów z niezajmowaniem nieswojego miejsca na trybunie C. Nie mam powodów by nie wierzyć SKWK, w imię solidarności kibicowskiej ufam tym ludziom, którzy są u góry i ufam, że chcą dobra naszego i Wisły, ufam, że gdyby nie mieli rozsądnych przesłanek ku temu, by zakończyć protest, to by go nie zakończyli. Jak będzie tego nie wie nikt, ale kredyt zaufania jest i karnet kupię jak zawsze, jeżeli będą lecieć w kulki to nie kupię go następnym razem - proste.

Cytat:
Jak już pisałem jeśli klub jest tak bardzo gorliwy w egzekwowaniu prawa, niech przyłoży się z równie z wielką gorliwością do swoich obowiązków. Jak człowiek pracuje cały tydzień, idzie na mecz, kupuje coś mięsoposobnego w bułce plus napój, to ma prawo wymagać ten napój gdzieś postawić. Bo dałem im moje pieniądze, które są moją krwawicą. Chyba, że jeszcze jesteś na utrzymaniu rodziców, więc jak przejdziesz na swój garnuszek to inaczej spojrzysz na problem.

Jedna sprawa - jak płacisz 10 pln za hamburgera, nie oczekuj pełnoziarnistej (żeby były węgle złożone, a nie puste proste) bułki świeżo z piekarni wraz z grubym kawałkiem grillowanej piersi z kurczaka w ziołach, wraz z pełnym bukietem warzyw, bo to niemożliwe. No chyba, że cena pójdzie w górę. Fast-foody na stadionie to ten sam syf, co wszędzie w mieście, także polecam wykreślić je ze swojej diety jak najszybciej

Podkreślam - dla mnie catering to słaba wymówka, żeby odpuścić mecz na R22, ale rozumiem tych, dla któych ta sprawa jest ważna i wierzę, że w wyniku porozumienia i to będzie poprawione. W pierwszej kolejności liczę na godne traktowanie kibca i to niezależnie od sektora.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując