Wyświetl pojedynczy post
taki młody
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2013, 22:19
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj w propagandowych mediach, słuchałem między 17 a 19 trójki, dowodem na to że "jest sukces" był sms cudaka do ciecia o wiele mówiącej treści " załatwione". Kiedy bodajże Waszczykowski próbował dziennikarce tłumaczyć, że na razie nic nie wiadomo, ta z oburzeniem ripostowała " przecież przyszedł sms" . Jak znów ktoś z SLD tłumaczył że to ile dostaliśmy z funduszu spójności zależy głównie od mechanizmu podziału wynegocjowanego przez Millera, kolejna oburzona nie mogła zrozumieć jak można umniejszać zasługi Tuska. A to na czym nam jako państwu powinno zależeć czyli kasa na wieś i rolnictwo, zostało odpuszczone. Dziennikarzyny nie widziały w tym nic dziwnego, bo nam zależało na funduszu spójności. Czyli kasie którą mieliśmy zagwarantowaną traktatem akcesyjnym. Dlaczego? Bo jesteśmy biedni jak mysz kościelna.

Zwyczajnie, im kto więcej kasy dostał z funduszu spójności tym w ciemniejszej dupie się znajduje. Vivat cudak ...
Ku.rwa ty nie jesteś normalny

Ps. Proszę Cię G. nie przysylaj mi postow błazna, bo ma u mnie ignora i nie chcę się męczyć z debilizmem.