Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2013, 00:50
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale po co negocjować, jeżeli i tak zaraz chcemy go sprzedać? Najprawdopodobniej w klubie liczą na przywiązanie Patryka do kibiców i klubu (w sensie: "nie wykręci nam numeru i nie skorzysta z Webstera").
Naiwne? Krótkowzroczne? Nieprofesjonalne? Że niby co - mogą się przeliczyć?
Mam na to jedną odpowiedź: Łysa Pała.
Dobre pytanie - po co negocjować...
Ale to samo pytanie brzmi: czy widzimy go w zespole? Oczywiście w trochę szerszym kontekście bo mówimy o sezonie 2013/2014 i latach następnych.

Z drugiej strony jak Melikson poszedł za mniej niż bańkę to za ile Jacek może opchnąć Patryka ? Za tyle za ile sprzedał Kirma? O jakiej sprzedaży mówisz, skoro i tak kokosów z tego nie będzie. 'Tadeusz, odpuść, to jest keczup po frytkach'.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 09.02.2013 o godz. 00:54.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując