Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2013, 22:45
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wciąż same ogolniki. Szkoda popieralem ich, ale okazuje się, że pomachali szabelką i wszystko wraca do normy.
A czego oczekiwałeś?wspólnego stanowiska w stylu - jebać Tuska i policje?
W 100% szczerze - część mnie oczekiwała że protest będzie nadal kontynuowany, tyle że ja jestem piknik.Kiedyś inaczej to było ale od dawna na wyjazdy nie jeżdżę , w młynie też nie siedzę - generalnie, prześladowania i problemy o które chodzi ludziom z SKWK , mnie nie dotyczą, bardziej w....ia mnie ta degrengolada jeśli chodzi o zarządzanie i brak jakiegokolwiek pomysłu i w sumie należało by się tym patałachom pograć jakiś czas przy pustych trybunach
Ale nie mam się zamiaru odcinać od problemów osób zaangażowanych, mimo iż nie zawsze się z nimi zgadzam.

Może się nie znam ale na moje to SKWK nie miało ciśnienia na zakończenie (zawieszenie)protestu i tzw zgniły kompromis.
Pamiętaj że świat się raczej nie skończy do wiosny.To jest ten czas by sprawdzić czy klub faktycznie chce współpracować na partnerskich zasadach
Mamy ponad 100 lat historii, pewnie przynajmniej tyle samo przed nami, nawet gdyby te kilka miesięcy dania szansy obecnym włodarzom , to będzie błąd, to chyba warto podjąć to ryzyko i się przekonać?
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując