Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.02.2013, 18:01
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie zauważyłeś, że Bednarz gdyby mógł, to opyliłby sprzątaczki? Patryk zagra dobrą rundę, dwie i sami go wypchną z klubu.
Nie odpowiadała mu Turcja, więc lepiej było dla niego zrezygnować z części kontraktu, pograć trochę w naszej nędza Ekstraklasie i spróbować zapracować na nowy transfer. Nazwijmy to "inwestycją w siebie".
Zauważyłeś. Pisząc ze Patryk wybrał lepszą opcje dla siebie pod kątem finansowo-sportowym to miałem na myśli. W obecnej sytuacji nawet mogę nazwać to symbiozą choć jesteśmy jako klub w tym samym punkcie negocjacji co rok temu.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując