Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2013, 12:00
Ja skończyłem House, przez dwa tygodnie skatowałem 2 sezony Ale serial tak zjechał ze scenariuszem że dramat. Do 5 sezonu to naprawdę był bardzo fajny serial a później taka pyta że dramat. Ostatni odcinek też obejrzałem raczej z ulgą że już się kończy bo był mocno średni. Im zabrali reżysera i scenarzystę czy o co chodzi?

Spróbuję tego Benshee i The Following. A ze starszych jeszcze Mentaliste i Castle bo jestem po 3 sezonie a w zapowiedzi nowego odcinka widziałem że się pozmieniało trochę, to muszę nadgonić

edit:

The following daje radę ale szybko idzie, za chwilę może się pojawić problem jak to dalej pociągnąć z sensem. Ja bym akcje z jednego odcinka rozbił na dwa, dało by możliwość fajniejszego rozpisania. Tak samo jak ginie jakaś osoba w 3 odcinku, to można by jej role już we wcześniejszych pogłębić, było by większe napięcie. Serial wciąga bo można kombinować kto jeszcze będzie zamieszany. Mam dwa typy z FBI, musi być tam szczur nie ma opcji. Jakbym miał podsumować to trochę Wyspę Harpera mi to przypomina
Ostatnio edytowane przez MatMario : 07.02.2013 o godz. 14:28.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując