kuba.j.g. napisał(a):

Przynajmniej 2 cytaty nie sa moje...przyloz sie na drugi raz. Do reszty odniose sie po pracy a ze mam jej wiele, to pewnie dopiero w sobote.
PS apelowanie do mnie, zebym swoja opinie budowal na podstawie wywiadow z Binienda ma tyle sensu ile np. moj apel do ciebie, zebys swoja wiedze nt temak ksztaltowal na podstawie publikacji komisji Millera...Ty uwarzasz ze raport Millera to manipulacja a ja sadze, ze badania specow macierewicza to manipulacja i kompromitacja...tyle
|
Dokładnie dwa, i to nie dotyczące katastrofy Smoleńskiej. Jeden odnoszący się do Katynia, drugi to podsumowanie na końcu.Za pomyłkę przepraszam - post poprawiłem. Natomiast pozostałe wypowiedzi są jak najbardziej Twoje i w/w nic nie zmienia w ocenie Twojej wiedzy o Smoleńsku.
Cytat:
|
apelowanie do mnie, zebym swoja opinie budowal na podstawie wywiadow z Binienda ma tyle sensu ile np. moj apel do ciebie, zebys swoja wiedze nt temak ksztaltowal na podstawie publikacji komisji Millera
|
Dostałeś także wypowiedzi osób spoza kręgu "speców
Macierewicza" , które równie okrutnie obchodzą się z Twoimi argumentami.
PS. Nazwiska pisze sie dużymi literami.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"