Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2013, 11:39
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Pod tą "kompromitacją" podpisało się wielu naukowców z polskich uczelni technicznych... No ale Ty wiesz lepiej. Szuladziński do momentu ogłoszenia swoich wniosków był przez członków Twojej zaufanej komisji uważany za specjalistę. Jak tylko wyszło mu, że to Zespół Parlamentarny może mieć rację został nic nie znaczącym, anonimowym doktorkiem z Australii. To Twój poziom Kuba, nadajesz się do komisji Millera.

Rozmawiamy o wynikach badań profesora Biniendy chociażby... "O wierze" to rozprawiasz jedynie Ty i Tobie podobni. "Lemingowanie" u Drozda też mi przeszkadza./..

Kuba walczy na argumenty - to dobre jest. Argumentami Kuby są jego wyobrażenia na temat budowy samolotu na przykład Albo wyssane z palca informacje, jakoby Binienda głosił, że w Smoleńsku był na 100% zamach.
Pod raportem Millera rowniez podpisalo sie wielu naukowcow, specow od badania wypadkow lotniczych. Oni rowniez wczesniej byli uwazani za specjalistow oczywiscie do momentu ogloszenia swoich wnioskow. Jak wyszlo, ze moga miec racje zostali zmanipulowanymi pacholkami Tuska i Putina...widzisz jakie to proste.
Rozmawiamy o wynikach dochodzenia Komisji powolanej przez Kaczynskiego w 2006 roku, ktorej czlonkowie rowniez wtedy zostali powolani...
Znajde ci wypowiedz Biniendy tylko nie teraz...tylko co z tego skoro ty juz w tym momencie wiesz, ze to manipulacja

Generalnie odpowiadasz tylko na to co chcesz...a milczysz gdy ktos ci postawi niewygodne pytanie...
Kazdy w tej sprawie ma jakis poglad ale u wszystkich kluczowe jest to co siedzi "z tylu glowy" i do tej tezy dopasowujemy argumentacje ktora potem do nas trafia. Ona sie uksztaltowala juz 10 kwietnia 2010 roku. Ja nie widze powodow dla ktorych ktokolwiek mial by sie zamachnac na Kaczynskiego i widze kto na tym wydarzeniu skorzystal i korzysta przede wszystkim. I to sa dla mnie sprawy kluczowe...reszta to jedna wielka zciema.
Dzisiaj np. BOR poslugujac sie dokumentacja odparl oskarzenia o nieprawidlowe zabezpiecznie wizyty kaczynskiego w 2010 roku. Wyglada na to, ze i tak bylo wiele lepiej niz w 2007...dajesz wiare?
Odpowiedz cytując