Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2013, 11:08
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
badania specow macierewicza to manipulacja i kompromitacja...tyle
Pod tą "kompromitacją" podpisało się wielu naukowców z polskich uczelni technicznych... No ale Ty wiesz lepiej. Szuladziński do momentu ogłoszenia swoich wniosków był przez członków Twojej zaufanej komisji uważany za specjalistę. Jak tylko wyszło mu, że to Zespół Parlamentarny może mieć rację został nic nie znaczącym, anonimowym doktorkiem z Australii. To Twój poziom Kuba, nadajesz się do komisji Millera.

qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Jakich arguentów, zeby je miec trzeba zrobic badania, jak narazie to rozmawiacie o wierze.

A co do leminga to zobacz u mnie Ci to przeszkadza a u Drozda juz nie? Nieladnie , oj nieladnie
Rozmawiamy o wynikach badań profesora Biniendy chociażby... "O wierze" to rozprawiasz jedynie Ty i Tobie podobni. "Lemingowanie" u Drozda też mi przeszkadza./..

qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Nie,nie moge podac bo bylaby to tylko mrzonka a do tego nie opedzilbym sie od Was Nie porownuj mnie do Kuby poniewaz Kuba walczy z Wami na argumenty czego podobno u mnie brakuje. Ja poprostu chcialbym zeby zapanowala tutaj normalnosc dyskusji, ale to chyba nie mozliwe poniewaz zabardzo zapatrzeni jestescie w wodza a on tego nie popiera.
Kuba walczy na argumenty - to dobre jest. Argumentami Kuby są jego wyobrażenia na temat budowy samolotu na przykład Albo wyssane z palca informacje, jakoby Binienda głosił, że w Smoleńsku był na 100% zamach.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.02.2013 o godz. 11:15.
Odpowiedz cytując