Wyświetl pojedynczy post
qqxlan
Member

Od: 04.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2013, 11:06
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty w ogóle czytasz swoje posty? Zacznij rozmawiać merytorycznie, używać argumentów a nie tylko kłapiesz dziobem bez sensu i obrażasz... Twoim jedynym argumentem w tym temacie jest słowo "leming".
Jakich arguentów, zeby je miec trzeba zrobic badania, jak narazie to rozmawiacie o wierze. Jednym wierzycie innym nie. Mozna to porownac do dyskusji jaka miglaby sie odbyc w pazdzierniku 1939 roku o tym ktory najezdzca jest lepszy, niemcy czy ruscy ktory traktuje ludnosc cywilna bardziej po ludzku...

A co do leminga to zobacz u mnie Ci to przeszkadza a u Drozda juz nie? Nieladnie , oj nieladnie

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Potrafisz podać kontrargument w stosunku do podawanych tu informacji? Do tej pory nie zauważyłem, żebyś choć próbował to zrobić... Jedyne co potraficie, to wyśmiewać i pisać głupoty jak Kuba.
Nie,nie moge podac bo bylaby to tylko mrzonka a do tego nie opedzilbym sie od Was Nie porownuj mnie do Kuby poniewaz Kuba walczy z Wami na argumenty czego podobno u mnie brakuje. Ja poprostu chcialbym zeby zapanowala tutaj normalnosc dyskusji, ale to chyba nie mozliwe poniewaz zabardzo zapatrzeni jestescie w wodza a on tego nie popiera.
Odpowiedz cytując